Gyprocwerken met oog voor detail

Voor privéwoningen, kantoren en winkels

Over ons

Hoe het begon

HSM Interieur werd opgericht in 2008 door Marcel Swennen. Marcel startte als zaakvoerder na méér dan 25 jaar ervaring in gyprocwerken en systeemplafonds. In zijn loopbaan, bij de twee bedrijven waar hij werkte, leerde hij de stiel van Gyproc materialen door en door.

Hoge kwaliteitsnorm

HSM Interieur onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteitsnorm. De afwerking van de Gyproc is ons paradepaardje en hierin onderscheiden wij ons. Wij leveren een super hoge afwerking van de Gyprocwanden en Gyprocplafonds. Zo kan er meteen geschilderd worden.

Eigen benen

Uiteindelijk was de tijd gekomen om op eigen benen te staan. HSM Interieur kende zijn start in 2008. Door zijn schrijnwerkers opleiding is Marcel ook bedreven dressings en maatwerk kasten. Zo kan HSM Interieur je een volledig gamma bieden van gyprocwerken tot systeemsplafonds voor bedrijven en retail sector. 

We voeren alle projecten uit in eigen beheer en zo garanderen wij onze kwaliteit.

Vers bloed

In 2011 treed ook Brecht Swennen, zoon van Marcel toe als zaakvoerder voor HSM Interieur. De Gyproc stiel wordt doorgegeven en een succesvolle toekomst voor het bedrijf is verzekerd. Samen werken deze zaakvoerders dagelijks op je werf, zo weet je als klant dat het werk ook met echte vakkundigheid wordt uitgevoerd.

 

Marcel Swennen

Brecht Swennen

Peter Van Vleymen


(Ver)bouw plannen?

Ga je starten met bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een afwerkingsbedrijf voor gyprocwerken? Ben je ondernemer of eigenaar van een gebouw en wil je een systeemplafond of tegelplafond in je winkel of kantoorgebouw?

Stuur ons je plannen voor een gratis offerte te ontvangen.

Stuur ons je plannen
voor een gratis offerte.

We contacteren je binnen 24u.