Gyprocwerken met oog voor detail

Voor privéwoningen, kantoren en winkels

Klanten zeggen

Frank Jacobs

“HSM Interieur heeft in het kader van onze verbouwing de gyproc-werken aan het uitgevoerd. Hoewel de opdracht niet eenvoudig was omdat er tussen houten balken (en deels op de stelling) gewerkt moest worden, heeft Marcel en zijn team dit fantastisch gedaan. Ze werken in overleg, en geven voldoende uitleg over de verschillende uitvoeringsmogeloijkheden. Het personeel was bovendien heel vriendelijk. We zijn niet voor verrassingen komen staan, en het resultaat was in overeenstemming met de offerte. Zelfs de gevraagde extra werken werden uitgevoerd aan correcte prijzen. Conclusie, een heel aangename samenwerking! Wij zijn tevreden en raden iedereen HSM Interieur volhartig aan.”

Eddie Stokx

“Marcel en zijn équipe hebben bij onze het plafond en de afwerkingslijsten geplaatst. De werken werden uitgevoerd op het afgesproken tijdstip, en eerlijkerwijs moet ik zeggen dat het perfect werd gerealiseerd. Ook voor bijkomende werken werd er geen enkel probleem gemaakt, Marcel zorgde dat alles ter plaatse was, zodat zijn werkvolk alles konden plaatsen. Ook waren we zeer te spreken over het feit dat er goed werd opgeruimd en er proper en stipt werd gewerkt.“

Dimitry Somers

“Ik ken Marcel als iemand die het volgende mantra hoog in het vaandel draagt: ‘De afwerking primeert!’. Na onze samenwerking kan ik dit enkel maar beamen. Marcel zogt altijd voor een fantastische samenwerking. Een probleem wordt opgelost zonder gemor, en het team werkt heel stipt en proper. Als Marcel iets beloofd, dan zorgt hij er ook voor dat dit wordt waargemaakt. De kwaliteit en de afwerking zijn gewoonweg top. Voor mij is er geen betere partner dan HSM Interieur.”

Franck Rutten (Allindus)

“Onlangs deed ik op Marcel en HSM Interieur beroep om een nieuwe dampkap te plaatsen in een lokale horeca-zaak. Dit moest gebeuren terwijl de klant op verlof was. Er moest plafond weggebroken worden, en later een nieuw terug gemonteerd worden. Ondanks werken die door externe omstandigheden soms uitliepen, heeft HSM Interieur zich erg vakkundig vastgebeten in dit project zodat alles naadloos in elkaar overliep. En naadloos, dat was het. De schilder was zeer tevreden, en de klant was supergelukkig. Een dikke merci, Marcel.”

Mikal Vielvoije (M-Painting)

“Enkele weken geleden arriveerden mijn team op een project waar we de volledige wanden en plafonds bestaande uit nieuwe gyproc zouden gaan schilderen. Echter bleek al snel dat de kwaliteit van de afwerking van de gyproc zeer slecht was, en wij (een schildersbedrijf) op deze ondergrond ook zelf niet de nodige kwaliteit konden leveren. Na overleg met onze klant hebben we beslist om de gyproc in heel de woning opnieuw uit te smeren, waarop ik Marcel contacteerde. De dag nadien reeds is Marcel zelf ter plaatse gekomen en heeft hij samen met mijn team de gyproc in deze woning volledig opnieuw afgewerkt en tegelijkertijd heeft mijn werkvolk ook nog eens geleerd hoe gyproc goed wordt afgewerkt. Een dikke merci, Marcel. Het resultaat is nu super, en wij hebben weer uiterst tevreden klanten.”

Jan De Schepper

“Ik heb de mogelijkheid gehad om Marcel en zijn team in mijn eigen woning aan het werk te zien. HSM Interieur heeft laten zien dat zij sterk uiteenlopende werken aankunnen. Het inbouwen van kasten in een MDF-afwerking, het opbouwen van een borstwering aan de trap, het zetten van deuren in een technische schacht, het plaatsen van een maatwerkspiegel precies tussen twee wanden, en het inbouwen van een gashaard in brandwerende gyproc. Geen enkel werk lijkt te moeilijk te zijn voor HSM Interieur! Marcel en zijn team blinken uit in nauwkeurige afwerking. Enige ervaring in de bouwsector leert echter dat perfectie bij afwerkingsbedrijven jammer genoeg eerder een uitzondering dan een regel is. Voor Marcel blijkt perfecte afwerking echter het Olympisch minimum te zijn. HSM Interieur staat in mijn ervaring voor kwaliteit en het maken van goede afspraken. Bedankt voor het fijne werk, Marcel.”


(Ver)bouw plannen?

Ga je starten met bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een afwerkingsbedrijf voor gyprocwerken? Ben je ondernemer of eigenaar van een gebouw en wil je een systeemplafond of tegelplafond in je winkel of kantoorgebouw?

Stuur ons je plannen voor een gratis offerte te ontvangen.

Stuur ons je plannen
voor een gratis offerte.

We contacteren je binnen 24u.